Enya

Enya är född 2006 och är därmed den äldsta katten på gården. Hon avnjuter sina kattdagar precis som hon vill och väljer själv sin sovplats, det har ju sina fördelar att vara drottningen på gården! 🙂

Mysan

Mysan som liten kattunge

Mysan är född 2010 och är Enyas unge. Mysan trivs bäst för sig själv, hon kommer inte överens med andra katter. Hon visar sin kärlek enbart åt oss människor och hennes favoritsysselsättning är att stryka sig runt benen. Hon är en mycket bra råttjägare.

Busan

Busan är född 2014 och är en ståtlig katt med sin blåsköldpaddsfärgade angorapäls. Hon har fått tre kullar och hennes ungar har varit mycket vackra, så de har alla hittat nya hem. Busan är numera steriliserad, så nu kommer det inga fler ungar på gården under en lång tid framåt.

Stig-Helmer

Stig-Helmer är född 2014 och är gårdens enda hankatt. Han är en riktigt utbildad katt som kan både sitta och ge tass på kommando. Stig-Helmers favorit sovplats är husses kontorsstol.

Alicia

Alicia är född 6.5.2016 och är Busans unge. Alicia är en vacker bruntabby utan vita tecken. Hon är en aktiv liten dam som gillar att leka och slappa med syster Sheeba.